IRON FIST

sistem de rafturi industriale de depozitare marfa paletizata tip Iron Fist

Iron Fist este o soluţie modernă, fiind rezultatul unor inovaţii în procesul de producţie. Extremităţile grinzilor orizontale sunt presate la rece şi includ cârligele de prindere prin care se asamblează. Este eliminată astfel îmbinarea tradiţională prin sudură. Componentele rafturilor Iron Fist sunt uşor de transportat iar materialele utilizate şi tratamentele aplicate acestora asigură durabilitatea sistemului de depozitare.

DRIVE-IN

sistem de rafturi industriale de depozitare marfa paletizata tip Drive-In

Sistemul de depozitare Drive-In este caracterizat de utilizarea optimă a volumului de depozitare disponibil prin eliminarea culoarelor de consultare dintre rafturi. Rafturile sunt compuse din rame, ghidaje şi elemente de prindere care asigură stabilitatea structurii. Utilizarea ghidajelor pentru suportul şi deplasarea pe orizontală a paleţilor creează tunele prin care stivuitoarele pot efectua confortabil operaţiunile de depozitare şi preluare. Capacitatea de depozitare la densitate înaltă a paleţilor este o caracteristică ce recomandă utilizarea sistemului Drive-In în depozite standard sau cu temperatură controlată.

SEQUOIA

sistem de rafturi industriale de depozitare profile si produse cu dimensiuni longitudinale mari

Sistemul de rafturi Sequoia este ideal pentru depozitarea diferitelor tipuri de profile sau cherestea fiind de asemenea potrivit pentru paleţi şi diverse containere metalice.
Braţele şi coloanele din care este compus sunt de diferite dimensiuni şi pot fi adaptate uşor cerinţelor.

UNIMONDIAL

Sisteme de rafturi modulare pentru depozitare tip Unimondial

Rafturile Unimondial au o structură simplă şi solidă.
Sunt adaptabile fiind potrivite pentru păstrarea încărcăturilor uşoare sau de greutate medie.Componentele rafturilor sunt asamblate fără şuruburi, sunt sigure şi nu au muchii expuse. Multitudinea de accesorii permite adaptarea uşoară şi creşterea rapidă a volumului de depozitare, prin extinderea ansamblurilor de rafturi.
Sistemul poate fi folosit pentru arhive de mari dimensiuni. Structura acestuia permite construcţia de instalaţii pe mai multe niveuri.

UNIZINC

Sisteme de rafturi modulare pentru depozitare tip Unimondial

Rafturile Unizinc au o construcţie uşoară şi sunt proiectate pentru o asamblare cât mai simplă.
Reperele de îmbinare sunt fabricate din compozit ramforsat cu fibră permiţând un montaj mult mai precis şi o stabilitate generală ridicată.
Rafturile sunt realizate din tablă de oţel zincată ce asigură o bună rezistenţă structurală şi rezistenţă la coroziune