Raft tip SOCRATE

raft metalic modular tip Socrate

Rafturile tip Socrate au flancuri fabricate din două profile unite cu traverse sudate.
Componentele rafturilor se asamblează rapid şi uşor.
Cârligele pentru fixare intră în interiorul poliţelor, într-o poziţie în care nu afectează obiectele depozitate.
Distanţa între poliţe este reglabilă. Flancurile au perforaţii cu pasul de 50 mm (sau 25 mm opţional).

Raft tip ARHIMEDE

raft metalic modular tip Arhimede

Flancurile rafturilor tip Arhimede sunt fabricate din panouri cu trei flanșe îndoite pe laterale.
Asamblarea este simplă. Cârligele pentru fixare intră în interiorul poliţelor, într-o poziţie în care nu afectează obiectele depozitate.
Distanţa între poliţe este reglabilă. Perforaţiișe cu pasul de 50 mm (sau 25 mm opţional).

Arhivă cu rafturi mobile

Bazate pe structura rafturilor de tip Socrates și Archimede, sistemele de arhivare PRETI sunt cele mai complexe produse pe care compania le oferă.
Arhiva este împărțită în blocuri de rafturi mobile iar utilizarea acesteia se face cu un singur culoar de consultare creat prin deplasarea alternativă a blocurilor de arhivare.
În funcție de dimensiuni, de sarcina rafturilor și greutatea totală, blocurile se pot deplasa manual, pot fi prevăzute cu manivelă sau cu sistem electric.
În cazul acestor produse consultanța este indispensabilă datorită gradului ridicat de complexitate. Avantajele clare ale folosirii acestui sistem sunt economia de spațiu și cantitatea mare de material arhivat în spațiul disponibil, dublă față de utilizarea unor corpuri clasice de mobilier.

BLOC MOBIL ARHIVĂ - TIP SOCRATE


Bloc arhiva mobila costruit cu rafturi modulare tip Socrate

Variantă constructivă cu montanți fabricați din profile metalice îmbinate prin sudură. Raftul este montat pe o bază fabricată din tablă cu grosme 0,2mm ce conține sistemul de angrenare acționat cu manivela de pe panoul frontal.

BLOC MOBIL ARHIVĂ - TIP ARHIMEDE


Bloc arhiva mobila costruit cu rafturi modulare tip Arhimede

Variantă constructivă cu montanți obținuți din panouri cu câte trei flanșe laterale îndoite. Raftul este montat pe o bază fabricată din tablă cu grosme 0,2mm ce conține sistemul de angrenare acționat cu manivela de pe panoul frontal.